توضیحات
لازانیای گیاهی
طرز تهیه لازانیای گیاهی:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کرده و قالب لازانیا را کمی چرب کنید.
لازانیا را طبق دستور روی بسته پخته و آماده کنید.
پیاز و فلفل و سیر را در ماهیتابه سرخ کنید.(به مدت سه دقیقه،با شعله ی نسبتا زیاد)
لوبیای پخته شده،دانه رازیانه،شکر و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده، حرارت را به متوسط کاهش دهید. اجازه دهید تا مواد به مدت ده دقیقه بپزنند. گاهی هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
پنیر ریکوتا ، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و اسفناج را با هم مخلوط کنید.
حدود یک پیمانه مخلوط سس گوجه فرنگی را در ظرف پخت بریزید.
سه ورق لازانیا را در ظرف قرار داده، روی آن را با نصف مخلوط ریکوتا آغشته کنید.
روی آن یک و نیم پیمانه سس گوجه فرنگی، یک دوم پیمانه پنیر موزارلا ریخته،سپس سه ورق لازانیا قرار دهید.
مخلوط ریکوتای باقیمانده و مخلوط سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی لازانیا ریخته..سپس سه ورق دیگر لازانیا را در ظرف قرار دهید.
روی آنها را با یک پیمانه پنیر موزارلای باقیمانده و دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان باقیمانده بپوشانید.
ظرف لازانیا را در فر قرار دهید . زمانیکه روی آن طلایی شد، آماده است.