توضیحات
رژیم غذایی برای دیابتی ها با کالری کمتر از 200
سیب زمینی سرخ شده در فر
طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده در فر:
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. نمک ، شکر ، پاپریکا ، خردل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را خوب بشویید ، اما پوست آن را جدا نکنید. هر سیب زمینی را از طول به دو نیمه تقسیم کنید. هر نیمه را از طول به 4 خلال برش دهید. خلال های سیب زمینی را ، از سمت پوست آن در ظرف مستطیلی بدون روغن بچینید.
مقداری اسپری پخت و پز روی سیب زمین ها بپاشید تا کمی نرم شوند. سپس مخلوط ادویه جات را روی آنها بپاشید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی هنگام فرو کردن چنگال در آن نرم شده باشد ، در فر قرار دهید. (زمان پخت بسته به اندازه و نوع سیب زمینی مورد استفاده متفاوت خواهد بود.)
نوش جان
منبع:https://www.bettycrocker.com