توضیحات
گوجه و پنیر تنوری با طعم پونه کوهی
یک غذای فوقالعاده راحت و خوشمزه برای شام
طرز تهیه گوجه و پنیر تنوری
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. پنیر فتا را تکه تکه کنید و در قالب 20 سانتیمتری مخصوص فر بریزید.
سپس گوجه فرنگی و آب لیمو را اضافه کنید.
روغن زیتون و سیر را با هم ترکیب کنید و روی پنیر فتا و گوجه فرنگی بپاشید.
سپس، پونه کوهی، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
زمان اضافه کردن ادویهجات دقت کنید که به خوبی در همه قسمتهای قالب پخش شوند. قالب را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
غذای آماده شده را با نان باگت یا هر نانی که دوست دارید، سرو کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.