توضیحات
غذای ایرانی
فلافل خوزستانی
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم:
۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.
۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.
۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.
۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود.( برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت) و همچنین شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.
دستور پخت سس فلافل
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با مقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید. زمان سرو غذا، سس را به فلافل ها اضافه می کنیم.
منبع: سایت ایران وی