توضیحات
نودل تخم مرغ
طرز تهیه نودل تخم مرغ:
در یک کاسه ، آرد و نمک را مخلوط کنید. در وسط مخلوط آرد یک گودی مثل چاه درست کنید. زرده تخم مرغ ، تخم مرغ کامل و آب را اضافه کنید. سپس مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. (اگر خمیر خیلی خشک است، کمی آب اضافه کنید. اگر خمیر خیلی چسبناک است، کمی آرد را به مخلوط اضافه کنید.
به کمک دستگاه رشته کن، خمیر را به رشته های نودل تبدیل کنید.
رشته ها را برش دهید تا به اندازه های کوچکتر تقسیم شوند. در قابلمه 4 پیمانه آب (در صورت تمایل کمی نمک) بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب به دمای جوش برسد. نودل را اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه جوشانده و هر از گاهی هم بزنید تا وقتیکه نودل ها نرم شوند، آنها را از آب بیرون آورده و آبکش کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker