توضیحات
ماهی خامه ای
طرز تهیه ماهی خامه ای:
کره و روغن را در ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط گرم کنید.
فیله های ماهی را به مدت 4 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید. (ماهی را کباب نکنید)
فیله های سالمون را برگردانده، به مدت چهار دقیقه طرف دیگر آن را سرخ کنید.
ماهی ها را از ظرف خارج کرده، به ماهیتابه پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی خشک و خرد شده ، کنگر فرنگی و کاپرها را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید. ⠀
اسفناج را اضافه کرده و تا زمانیکه رنگ اسفناج تغییر کند،روی حرارت قرار دهید. خامه و پاپریکای دودی را اضافه کنید. بعد از دو دقیقه غذا را از روی حرارت برداشته، کمی جعفری روی آن بپاشید و با برنج یا ماکارونی سرو کنید.
منبع: https://www.instagram.com/simplyfitrecipes/