توضیحات
رژیم غذایی سالم برای شام/کیک خرچنگ با سس رمولاد
طرز تهیه کیک خرچنگ:
مواد لازم برای کیک خرچنگ ( برای 16 نفر)
یک عدد تخم مرغ زده شده
دو قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری خردل تند
یک چهارم پیمانه سس مایونز کم چرب
یک قاشق چایخوری سس سویا کم سدیم
نصف قاشق چایخوری سس سیراچا
نصف قاشق چایخوری ادویه کاجون (دستور تهیه ادویه کاجون را از اینجا ببینید)
یک پیمانه فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
یک چهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده (4 عدد متوسط)
450 گرم خرچنگ پاک شده و تکه شده
یک و یک چهارم پیمانه پودر سوخاری پانکو
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
دستور تهیه کیک خرچنگ:
تمام مواد سس رمولاد را در غذاساز ریخته، مخلوط کنید تا یکدست شوند.
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. ورق های روغنی مخصوص پخت شیرینی را با اسپری پخت و پز چرب کنید. و در سینی فر یا دیس مخصوص قرار دهید.
در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 1 قاشق غذاخوری خردل ، یک چهارم پیمانه سس مایونز کم چرب ، سس سویا ، سس سیراچا و ادویه کاجون را اضافه کنید و هم بزنید.
فلفل دلمه ای و پیازچه ها را خرد کنید.
گوشت خرچنگ خرد شده ، یک چهارم پودر سوخاری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
پودر سوخاری باقیمانده را در بشقاب بریزید.
مخلوط خرچنگ را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر بخش را به 4 تکه برش دهید (کلا 16 تکه) و هر دو طرف تکه های خرچنگ را با پودر سوخاری که کنار گذاشته بودید، آغشته کرده و روی ورقه های پخت شیرینی قرار دهید.
سینی حاوی خرچنگ را داخل فر قرار داده، به مدت ده تا دوازده دقیقه یا تا زمانیکه روی کیکهای خرچنگ کمی قهوه ای تیره شود، بپزید.
کیک های خرچنگ را برگردانید و به مدت ده تا دوازه دقیقه دیگر بپزید.
پس از آماده شدن، بلافاصله با سس رمولاد سرو کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.