توضیحات
کوکی های سلامت با طعم دارچین و جوزهندی
طرز تهیه کوکی:
ظرفی را با اسپری پخت اسپری کرده و کنار بگذارید.
یک پیمانه شکر و کره یا مارگارین را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با یک همزن برقی با سرعت متوسط تا زیاد به مدت 30 ثانیه هم بزنید. ماست ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باندازه ای که مخلوط شوند،هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر ، جوز هندی ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط ماست اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند، هم بزنید. به مدت 8 تا 24 ساعت یا تا زمانی که گلوله های خمیر براحتی با دست جدا شوند ، روی ظرف را بپوشانید.
با دست های مرطوب خمیر را به شکل توپ های سه سانتی شکل دهید. خمیر باید نرم باشد. خمیر باقیمانده را در حین کار در یخچال نگه دارید. دو قاشق غذاخوری شکر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید. توپ ها را در مخلوط شکر و کاکائو بچرخانید. خمیر توپی را پهن کرده و روی ورقه کوکی آماده شده قرار دهید. در فر 375 درجه فارنهایت 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها طلایی شوند ، بپزید. کوکی ها را روی یک قفسه سیمی خنک کنید.