توضیحات
موس شکلاتی کم کربوهیدرات
بگذارید شیر نارگیل به مدت 4 ساعت یا بیشتر در یخچال بماند تا کرم از آب نارگیل جدا شود.
قوطی را با احتیاط باز کنید و خامه غلیظ را با قاشق از آن خارج کنید و در ظرفی بریزید. آب نارگیل را در ظرفی دیگر بسته بندی کرده و برای مصرف در اسموتی یا پنکیک نگه کنید.
خامه نارگیل ، وانیل و شیرین کننده(دلخواه) را با همزن دستی به مدت چند دقیقه بزنید تا غلیظ شود. پودر کاکائو را اضافه کرده و مقداری بیشتر هم بزنید.
سپس در کاسه های دسر سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:https://www.dietdoctor.com/