توضیحات
شیرینی موز شکلاتی
طرز تهیه شیرینی موز شکلاتی:
موزها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید.
سینی یا دیس را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود 1/2 قاشق چای خوری کره بادام زمینی را روی یک برش موز قرار دهید و روی آن یک برش موز دیگر بگذارید. درست کردن ساندویچ موز با کره بادام زمینی را تا زمانی که همه موزها استفاده شوند، ادامه دهید. حدوداً 30 عدد بدست می آید. ساندویچ های موز را در سینی بچینید. اگر نیاز شد، از دو سینی استفاده کنید تا ساندویچ ها روی هم قرار نگیرند. به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
قبل از بیرون آوردن موزها، سس شکلاتی خود را آماده کنید. به این صورت که شکلات و روغن نارگیل در یک کاسه مناسب مایکروویو مخلوط کرده و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. اگر نیاز شد 30 ثانیه بیشتر هم می توانید در مایکروویو بگذارید تا شکلات کاملاً ذوب شود. اما زمان کلش بیشتر از 2 دقیقه نباید باشد.
بعد از آماده شدن سس شکلاتی، سینی موز یخ زده خود را از فریزر خارج کنید. هر لقمه موز یخ زده را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو کنید.
لقمه های پوشیده از شکلات را دوباره در سینی گذاشته و مجدداً در فریزر قرار دهید تا سفت شود. حالا سینی دوم خود را بیرون آورده و موزها را به روش قبل، به سس شکلاتی آغشته کنید. سپس سینی حاوی موزهای شکلاتی را در فریزر قرار دهید. هر سینی حدود 15 دقیقه باید در فریزر بماند تا سفت شود.
سپس بیرون آورده و سرو کنید.
نوش جان
- می توانید شیرینی های موز شکلاتی را به مدت یک ماه در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. ولی در این صورت چند دقیقه قبل از مصرف باید از فریزر خارج کنید و بعد سرو کنید.
منبع:eatingbirdfood
آمنه –
هر چند وقت یه بار درست میکنم.دخترم عاشق این شیرینی موزی هاست
سارا –
خیلی عالی
زهرا –
چه شیرینی جالبی
مهسان –
شیرینی ها و دسرهای بدون گلوتن بیشتر بذارید لطفا
نیکو –
خیلی خوبه
لعیا –
دلم این شیرینی رو خواست
آزاده –
شیرینی مغذی و خوشمزه
مهناز –
این شیرینی های موزی همه شون خوشمزه هستن