توضیحات
رژیم غذایی سالم برای شام/خوراک لوبیای چیپوتل
غذای ترکیه
طرز تهیه خوراک لوبیای چیپوتل ترکی:
بوقلمون و پیاز و سیر را روی حرارت متوسط به مدت 4 تا 6 دقیقه تفت دهید.
*ذرت را بخارپز کرده و از کنسرو لوبیا سفید استفاده کنید. اگر کنسرو نداشتید، لوبیا سفید ترکی را از شب قبل خیس کرده، سپس بعد از آبکشی با آب و کمی نمک بپزید. و بعد از پخت آب آن را جدا کرده و استفاده کنید.
ذرت،لوبیا، آب گوشت یا مرغ و سس چیپوتل را در قابلمه ای مخلوط کده، روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید( حرارت متوسط باشد). در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه روی حرارت بماند. در این فاصله گاهی در قابلمه را برداشته و مواد را هم بزنید تا طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.
بعد از آماده شدن در ظرف سرو بریزید.
در کاسه کوچکی 1/4 پیمانه گشنیز و خامه ترش را با هم مخلوط کنید و روی غذا بریزید. سپس 1/4 پیمانه گشنیز باقیمانده را روی آن بپاشید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.