توضیحات
سالاد مرغ کبابی
طرز تهیه سالاد مرغ کبابی :
در یک ماهیتابه، بیکن را روی حرارت متوسط به مدت 7 تا 9 تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا ترد شود. سپس آن را روی دستمال کاغذی خالی کنید تا روغنش گرفته شود.
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سس باربیکیو و نمک را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
در یک کاسه بزرگ، مرغ، بیکن، پیاز، فلفل هالاپینو و مخلوط سس مایونز را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
برگ های کاهو را در ظرف سرو قرار داده و مواد سالاد را روی آنها بریزید. در نهایت کمی جعفری روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker