توضیحات
رول مرغ پر شده از اسفناج
توجه: می توانید از مرغ یا بوقلمون استفاده کنید. به جای پانکو یا پودر سوخاری نیز می توانید از جو دوسر استفاده کنید.
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:
مرغ یا مرغ بوقلمون را به اندازه 4 برش نازک خرد کنید.
برش ها را بین دو تکه فویل پلاستیکی قرار دهید و به آرامی روی آن را صاف کنید تا خیلی نازک شود.
اطراف تکه های مرغ یا بوقلمون را با چاقو برش دهید تا صاف و تقریباً مستطیل باشد.
بقیه سینه بوقلمون را در مخلوط کن قرار دهید ، اسفناج ،یک عدد تخم مرغ ، جوز هندی ، فلفل سیاه تازه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط بوقلمون را روی برش های مستطیلی پخش کنید.
آنها را محکم رول کنید و در یک فویل پلاستیکی بپیچید .
رولت های بوقلمون را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
خرده های نان پانکو را با پودر پاپریکا مخلوط کنید.
یک عدد تخم مرغ را با فلفل سیاه تازه و نمک بزنید.
فویل پلاستیکی را از رول ها جدا کنید.
با قلمو مو مخلوط تخم مرغ را روی رولها زده و سپس خرده های نان را بپاشید.طوریکه رولهای مرغ کاملا آغشته به خرده نان شوند.
رولت های بوقلمون روکش شده را به مدت 25تا30 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) در فر از قبل گرم شده قرار دهید.