توضیحات
مرغ مارسالا
(غذای مخصوص سیسیل ایتالیا)
طرز تهیه مرغ مارسالا:
آرد ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرغها را به مخلوط آماده شده آغشته کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کرده؛ سیر، قارچ و جعفری را در روغن تفت داده و مرتب هم بزنید.
مرغها را اضافه کرده، حدود هشت دقیقه در ماهیتابه قرار دهید تا یک طرف آن پخته شود. سپس مرغها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به رنگ قهوه ای تغییر کند. شراب یا آب مرغ را اضافه کنید. به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس دوباره مرغها را در ماهیتابه بچرخانید تا همه قسمتهای آنها به خوبی پخته شده و وسط آن صورتی نباشد.