توضیحات
پای مرغ و بروکلی بدون گلوتن
طرز تهیه پای مرغ و بروکلی بدون گلوتن:
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب پای را با اسپری پخت چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ ، کلم بروکلی ، یک پیمانه پنیر ، مرغ و پیاز را مخلوط کنید. و سپس داخل قالب بریزید.
تخم مرغ ، شیر ، مخلوط بیسکوئیک ، نمک و فلفل را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را روی مواد داخل قالب بریزید.
قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. به کمک چاقو یا خلال دندان تست کنید. اگر خلال دندان بعد از فرو کردن داخل پای،تمیز بیرون آمد ، پای پخته شده است.
بعد از آن، 1/2 پیمانه از باقی مانده ی پنیر را روی پای بپاشید؛ 1 تا 2 دقیقه دیگر ، فقط تا زمانیکه پنیر ذوب شود، در فر قرار دهید.
بعد از آماده شدن پای، اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا از داغی بیفتد. سپس برش زده و سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
ایمانی آزاد –
خوشمزه ی جذاب