توضیحات
مرغ با سس آنچیلادا
طرز تهیه مرغ با سس آنچیلادا:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف پخت شیشه ای32 در 22 سانتی را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
در یک ماهیتابه مرغ ، پیاز و فلفل ها را روی حرارت متوسط حدود سه دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا مرغ گرم شود و پیاز شروع به نرم شدن کند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
در ظرفی جداگانه به ماست یک چهارم پیمانه کتانتانو یا جعفری و آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. سپس یک دوم پیمانه سس گوجه را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
به اندازه ی یک چهارم پیمانه از مخلوط مرغ را در وسط هر کدام از نانها قرار دهید.
نانها را از یک طرف لوله کنید طوری که مرغ در انتهای نان بماند. سس انچیلادا را روی نانها ریخته و پنیر را به آن اضافه کنید.
نان ها را به مدت سی دقیقه (تا زمانیکه پنیر ذوب شود) در فر قرار دهید.
بعد از بیرون آوردن از فر، به اندازه یک چهارم از سس را روی هر کدام از نانها بریزید.