توضیحات
مرغ با گوجه فرنگی و اسفناج
در یک ماهیتابه نچسب ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را با سیر ، پونه کوهی ، نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس داخل ماهیتابه قرار دهید. اجازه دهید به مدت 15 تا 20 داخل روغن سرخ شود ، مرغها را یکبار بچرخانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود. توجه داشته باشید مدت زمان پخت مرغ بستگی به ضخامت آن و همینطور ذائقه شما دارد. برای اطمینان از پخت،وسط سینه مرغ یک شکاف کوچک ایجاد کنید. اگر آب مرغ بیرون زد و داخلش خام نبود، مرغ شما آماده است.
چنانچه دوست دارید مرغ بیشتر بپزد و سفت نباشد، مدت زمان بیشتری آن را روی گاز با حرارت کم قرار دهید.
شراب یا آب را در ماهیتابه ریخته و هم بزنید. روی مرغها برش های گوجه فرنگی را قرار داده، 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها از حالت خامی دربیایند، بپزید.
در مرحله ی آخر،اسفناج را اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که اسفناج ها تغییر رنگ دهند، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید.
مرغِ اسفناج و گوجه فرنگی شما آماده است.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.