توضیحات
سالاد ماکارونی آسیایی
طرز تهیه سالاد ماکارونی آسیایی:
همه مواد سس را در ظرف دربسته ی محم ریخته و خوب تکان دهید.
نودل ها را طبق دستور روی بسته بپزید، غلاف نخود را 1 تا 2 دقیقه آخر اضافه کرده و آبکشی کنید. با آب سرد بشویید.
ماهیتابه را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. گوشت خوک و زنجبیل را به مدت 4 تا 6 دقیقه در تابه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا قسمت میانی گوشت خوک دیگر صورتی نباشد.
در یک کاسه بزرگ، ماکارونی، فلفل دلمه ای، هویج، پیاز و گوشت خوک را با نیمی از سس بریزید و مخلوط کنید. دانه کنجد را روی ماکارونی بپاشید. سپس سالاد ماکارونی آماده شده را با باقیمانده سس سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
مریم –
ظاهرا خوشمزست ولی بعضی موادش سخت پیدا میشه
مهناز –
.