توضیحات
شکلات داغ مکزیکی کم کربوهیدرات (چامپورادو)
چامپورادوی سنتی مکزیکی شکلات داغ غلیظی است که با دارچین طعم دار شده است. نسخه کم کربوهیدرات ما با شیر بادام صاف و خامه غنی تهیه شده است.
طرز تهیه شکلات داغ مکزیکی کم کربوهیدرات (چامپورادو):
در یک قابلمه کوچک ، آب را با چوب دارچین درون آن بجوشانید تا آب آن به نصف کاهش یابد و کمی صورتی شود. سپس چوب دارچین را بردارید.
در یک کاسه آرد نارگیل ، کاکائو ، شیرین کننده و دارچین آسیاب شده را مخلوط کنید.
شیر بادام و عصاره وانیل را به آب جوش اضافه کنید.
مواد خشک را با استفاده از لیسک یا همزن دستی ترکیب کنید و سپس به مخلوط آب جوش اضافه کنید تا در آن حل شود.
خامه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چامپورادو را در فنجان مورد علاقه خود سرو کنید.
نوش جان
توضیحات بیشتر: اگر می خواهید چامپورادو غلیظ و تیره تر باشد ، بگذارید مدت زمان بیشتری روی حرارت بماند.
زمان سرو، آن را با پودر دارچین و یا چوب دارچین تزیین کنید.
منبع انگلیسی:.dietdoctor