توضیحات
اسکموی هویج و انبه
طرز تهیه اسکمو هویج و انبه:
در مخلوط کن ، ماست ، انبه و آب هویج را مخلوط کنید تا مخلوطی صاف و یکدست بدست بیاید. یک پیمانه از مخلوط بدست آمده را جدا کرده، در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید. مخلوط باقیمانده را بین 6 قالب یخ یا اسکمو ( با ارتفاع 12 سانتی متر) تقسیم کنید. (در هر کدام حدود 1/3 پیمانه). قالب ها را با فویل بپوشانید. چوب بستنی را در مرکز هر قالب قرار دهید.حدود 2 ساعت یا تا زمانی که یخ بزند، در فریزر قرار دهید.
در مخلوط کن، مخلوط انبه ای که کنار گذاشته بودید باضافه برگهای اسفناج را ریخته، مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
وقتی لایه اول اسکموها یخ زد و سفت شد، فویل را از روی قالبها برداشته، مخلوط انبه و اسفناج را روی آنها بریزید. (در هر قالب حدود 3 قاشق غذاخوری). سپس مجددا روی قالبها را با فویل پوشانده، به مدت 6 ساعت یا تا زمانیکه کاملاً یخ بزنند و سفت شوند در فریزر قرار دهید.