توضیحات
غذای ملل/ دسر /کیک وافل
طرز تهیه کیک وافل:
دستگاه وافل ساز را روشن کنید. (اگر داخل آن به اندازه کافی نچسب نیست، با کمی روغن یا اسپری پخت و پز چرب کنی.)
خمیر کیک را طبق دستورالعمل جعبه ، با استفاده از آب ، روغن و تخم مرغ درست کنید.3
برای هر وافل ، خمیر را روی مرکز دستگاه وافل ساز که داغ شده، بریزید. (دستورالعمل های طرز استفاده از دستگاه را برای مقدار توصیه شده خمیر بررسی کنید.) درب دستگاه وافل را ببندید. به مدت 3 تا 5 دقیقه به همان حالت بگذارید تا آماده شود. سپس وافل را با دقت بیرون بیاورید. اینکار را تا زمان تمام شدن خمیر برای پخت تمام وافل ها ادامه دهید.
بعد از آماده شدن، وافل های گرم یا سرد را با چاشنی های مورد نظر خود سرو کنید.