توضیحات
سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار همراه با نان کروتان و سس مخصوص سزار:
طرز تهیه نان کروتان:
- مواد لازم: نان تست 5 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- سیر 4 حبه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید. هم بزنید تا زمانی که کره آب شود.
دور نان تست (بخش تیره آن) را جدا کنید. سپس نان ها به قطعات مربعی کوچک برش دهید. سس کره و سیری که آماده کرده اید را روی نانها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام نانها به سس آغشته شوند.
نان ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید. سپس سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها ترد و طلایی شوند.
طرز تهیه سس مخصوص سزار
- 5 عدد فیلمه ماهی فیله آنچو(روغن آن تخلیه شده باشد)
- 2 حبه سیر کوچک
- 2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
- 1/3 پیمانه (3/4 اونس) پارمزان تازه رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری فلفل
- 1/2 فنجان روغن زیتون
برای تهیه سس مخصوص سزار تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا سس صاف و یکدستی بدست بیاید.
بعد از اماده شدن سس و نان ها، در یک کاسه بزرگ ، مواد سالاد را مخلوط کرده و سپس سس را بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:
https://www.bettycrocker.com
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.