توضیحات
کیک پرتقال و بلوبری
طرز تهیه کیک پرتقال و بلوبری:
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب 13 در 23 سانتی را با اسپری پخت یا آرد آغشته کنید.
در کاسه بزرگ ، آرد سبوس ، آب ، پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. بگذارید 10 دقیقه بماند.
بجز بلوبری، باقیمانده مواد را اضافه کرده و هم بزنید.
سپس بلوبری را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
به مدت 55 تا 65 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.( کیک را با خلال دندان تست کنید که پخته باشد).
سپس به مدت ده دقیقه بیرون از فر قرار دهید تا خنک شود و بعد از قالب جدا کنید.
قبل از برش زدن کیک اجازه دهید به مدت دو ساعت بماند تا کاملا خنک شود.سپس برش زده و سرو کنید.