توضیحات
ساندویچ گوشت گاو و آبجو
(به جای آبجو می توانید از ماء الشعیر استفاده کنید)
طرز تهیه ساندویچ گوشت گاو:
گوشت را داخل آرام پز قرار داده، یک و نیم پیمانه سس باربیکیو و یک پیمانه آبجو را مخلوط کرده، بر روی گوشت گاو بریزید. و به مدت 10 تا 12 ساعت آن را بپزید.
حدود بیست دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را از آرام پز بیرون آورده،داخل یک ظرف بزرگ بگذارید. آب گوشت را از آرام پز به ماهیتابه منتقل کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه روی حرارت متوسط بماند. گاهی اوقات هم بزنید تا آب غلیظ شود و به حدود 3 پیمانه کاهش پیدا کند. دراین مدت گوشت گاو را با کمک دو چنگال خرد کنید. آب گوشت را به آرام پز برگردانید.
یک دوم پیمانه از سس باربیکیو باقیمانده را با آب گوشت مخلوط کنید. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید. و برای طعم دار کردن کمی نمک و فلفل بزنید.
برای آماده کردن ساندویچ ها با قاشق به اندازه یک دوم پیمانه از مخلوط گوشت گاو را در هر نان قرار دهید. و با سبزیجات دلخواه میل کنید.