توضیحات
خورش گوشت گوساله و فلفل دلمه ای
طرز تهیه خورشت گوشت گوساله:
رروغن نارگیل را در یک قابله روی حرارت متوسط گرم کنید.گوشت گوساله را اضافه کرده و تفت بدهید تا وقتی که قهوه ای رنگ شود. پیاز سیر و فلفل تازه را به محض اینکه رنگ گوشت تغییر کرد،اضافه کنید.وقتی که سیر و پیاز سرخ شدند،درجه حرارت را کم کرده و فلفل دلمه ای، رب(سس) گوجه،فلفل سیاه تازه و پودر چیلی را اضافه کنید.تقریباً 200 میلی لیتر آب اضافه کنید. وقتی که جوش آمد،در قابلمه را گذاشته و روی درجه حرارت خیلی پایین به مدت تقریبا یک ساعت تا یک ساعت و نیم، تا وقتیکه گوشت و سبزیجات ترد شوند، بپزید.
نوش جان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.