توضیحات
غذای ملل
لازانیا با مرغ باربیکیو
مواد لازم برای سس و پنیر:
2 پیمانه سس باربیکیو
2 پیمانه پنیر چدار خرد شده (60 گرم)
1/4 پیمانه پیازچه سبز خرد شده
1/4 پیمانه سس رانچ (در صورت تمایل)
طرز تهیه لازانیا:
لازنیا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و آبکشی کنید.
پنیر خامه ای، پنیر چدار و ادویه کاجون را با دور تند همزن با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید.
سپس مخلوط را به مرغ و برگ پیازچه خرد شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
باندازه یک سوم پیمانه از مخلوط مرغ را روی هر ورق لازانیا قرار داده و رول کنید.( در یک طرف ورق لازانیا قرار دهید و محکم به سمت انتهای پر نشده بپیچید).
کف ظرفی را با فویل پوشانده، رولهای لازانیا را روی آن قرار دهید و سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید. حدود سی دقیقه یا تا زمانیکه سفت شود، رولها را در فریزر قرار دهید. (یا می توانید رولها را جداگانه در پلاستیک فریزر قرار دهید و سپس فریز کنید)
برای پخت، ظرف مخصوص پخت را چرب کرده رولهای لازانیا را از کیسه فریزر بیرون آورده، داخل ظرف بچینید. سپس در یخچال قرار دهید تا یخش باز شود.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
سس باربیکیو را روی لازانیا ریخته، با فویل روی ظرف را بپوشانید و به مدت 40 تا 50 دقیقه( تا زمانیکه آماده شود) در فر قرار دهید. سپس ظرف را از فر بیرون آورده، پنیر چدار خرد شده روی فویلها بپاشید و به مدت 3 تا 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.( در این مرحله نیاز به فویل نیست).
پس از آماده شدن روی آن برگ پیازچه خرد شده بپاشید و با سس رانچ سرو کنید.
منبع:bettycrocker
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.