توضیحات
بار براونی با موز
طرز تهیه بار براونی با موز:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ته ظرف 20*30 سانتی را با اسپری پخت و پز چرب کنید. خمیر براونی را طبق دستورالعمل روی جعبه آماده کنید.در مرحله اخر گردو هم به خمیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر را در ظرف پهن کنید. به مدت 22 تا 25 دقیقه در فر بپزید.(با خلال دندان تست کنید. اگر بعد از فرو کردن در براونی خمیر به آن نچسبید و خلال دندان تمیز بیرون آمد، براونی آماده است) . بعد از اماده شدن حدوداً یک ساعت بیرون از فر بگذارید تا کاملاً خنک شود.
در یک کاسه بزرگ پودینگ خشک و شیر را با هم مخلوط کنید و حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شوند،هم بزنید. بعد به اندازه 1 پیمانه از خامه زده شده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مخلوط پودینگ را روی براونی پهن کنید. سپس خامه باقی مانده را روی لایه پودینگ پخش کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
وقتی شیرینی بار آماده سرو شد ، روی آن میوه های موز ، توت فرنگی و آناناس (و در صورت تمایل کمی گیلاس بدون چوب) به صورت در هم قرار دهید.
سس شکلات را به مدت 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا رقیق شود. می توانید از روش بن ماری هم برای رقیق کردن سس شکلاتی استفاده کنید. چنگال را در سس شکلاتی فرو کرده و روی میوه ها بکشید تا سس شکلات به صورت نوارهای نازک در تمام قسمتهای براونی پخش شود. سپس با یک چاقوی پهن براونی را به ردیفهای 6 در 3 برش دهید.
روی هر بار یک عدد گیلاس با ساقه قرار دهید.
نوش جان
منبع:https://www.bettycrocker.com