توضیحات
املت ایتالیایی با بیکن و سیب زمینی
طرز تهیه املت ایتالیایی با بیکن و سیب زمینی:
تخم مرغ ، پیازچه ، شیر ، نمک ، آویشن و فلفل را در کاسه ای متوسط مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تابه نچسب را با اسپری آشپزی اسپری کنید. فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه ریخته، روی حرارت متوسط یک دقیقه هم بزنید. سیب زمینی را اضافه کنید. به مدت 8 تا 10 دقیقه ، مرتباً هم بزنید تا سیب زمینی ها شروع به قهوه ای شدن کنند. بیکن کانادایی را اضافه کرده و هم بزنید ؛به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که کاملا داغ شود هم بزنید.
مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید؛ درب ماهیتابه را گذاشته، روی حرارت متوسط تا کم قرار دهید و اجازه دهید 6 تا 9 دقیقه بماند و گاهی ماهیتابه را از سمت لبه ها بچرخانید تا مخلوط تخم مرغ نپخته به ته ماهیتابه برود.
در انتها، پنیر را روی املت بپاشید. درب ماهیتابه را قرار دهید تا پنیر آب شود،(حدود 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید).
املت آماده شده را به صورت مثلثی برش دهید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
آیدا –
سیب زمینی قرمز نداشتم.به جاش سیب زمینی معمولی استفاده کردم.خوب شد
صنم –
بسیار عالی و خوشمزه