توضیحات
نودل با بادمجان
دستور تهیه شام مخصوص گیاه خواران :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید
بادمجان را بصورت طولی برش دهید.نمک زده و وقتی کمی آب انداخت، آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.
روی قسمت داخلی بادمجان خطور مورب ایجاد کنید. اینکار کمک میکند تا عطر و طعم مواد عمیق تر داخل بادمجان شود.
میسو(خمیر سویا) ، سس سویا ، شربت افرا ، کره بادام زمینی و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا سس غلیظ صاف و یکدستی بدست بیاید.
بادمجان ها را روی سینی پخت قرار داده و قسمت گوشتی آنها را با سس آماده شده بطور یکنواخت بپوشانید. و کمی کنجد سیاه و سفید روی آنها بپاشید. سپس به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.
نودل را طبق دستور روی بسته آماده کنید. (می توانید از ماکارونی هم استفاده کنید).
نودل و بادمجان آماده شده را در ظرف قرار داده، همراه با چاشنی لیمو، کنجد، و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
منبع : https://www.instagram.com/vegan_flavour/
آزاده –
بادمجونش چقدر خوبه.ترد به نظر میاد
نرگس –
بادمجونش محشره ولی میسو از کجا بخریم؟
مهناز –
بادنجونش خیلی خوبه
آرام –
.
آرزو –
بادمجونش رو دوست داشتم