توضیحات
کاسه ی نودل آسیایی با سس های خوشمزه
سس باربیکیو ، سس هویسین(طرز تهیه سس هویسین را اینجا ببینید) ، کره بادام زمینی و فلفل قرمز آسیاب شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
روغن را در ماهیتابه ای، روی حرارت متوسط گرم کرده و سپس پیاز و فلفل دلمه ای را دو دقیقه در روغن تفت دهید و مرتباً هم بزنید. کلم بروکلی و 3/4 پیمانه آب را اضافه کرده و هم بزنید. درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید 4 تا 6 دقیقه بپزد. گاه گاهی هم بزنید ، تا اینکه کلم بروکلی نرم شود.
در حالی که سبزیجات در حال پخت هستند ، در قابله ای به مقدار لازم آب ریخته و پس از اینکه به جوش آمد، نودل ها را در آن بریزید تا پخته شوند. (برای پخت نودل و میزان آب موردنیاز، به دستور پخت روی بسته ی نودل توجه کنید).
مخلوط ذرت و سس را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید به مدت سه تا چهار دقیقه بدون درپوش روی حرارت بماند. گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که مخلوط سس و سبزیجات غلیظ شود.
نودل را آبکشی کرده و در کاسه های سرو جداگانه بریزید. سپس، مخلوط سبزیجات را روی نودل ها ریخته و در پایان کمی بادام زمینی خرد شده روی آنها بپاشید.
نوش جان
منبع انگلیسی:
https://www.bettycrocker.com
مرسده –
این غذا خیلی خوشمزهست
یکی از بهترین نودل هاست
مرسده –
دستور سس هویسین هم بذارین
رژیم کلاب –
https://regimeclub.ir/hoisin/
آزاده –
این نودل بخاطر سس هویسین مزه فوق العاده ای داره