توضیحات
غذای رژیمی برای شام/مرغ آسیایی با سس لیمو ترش
طرز تهیه مرغ آسیایی:
هر سینه مرغ را به اندازه های 20 سانتی برش دهید. در کاسه متوسط ، سس سویا ، عسل ، زنجبیل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید؛ به آرامی هم بزنید تا تمام سطح مرغها را بپوشاند. بگذارید 20 دقیقه بماند تا مواد جذب شوند.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف ظرف مخصوص پخت را با فویل پوشانده و با اسپری پخت و پز چرب کنید.
خرده نان ها را در کاسه ای کم عمق بریزید. تکه های مرغ را سیخ زده، در خرده نان بغلتانید تا به خوبی تمام سطح مرغ به آن آغشته شود.
سپس در ظرف پخت داخل فر قرار دهید. بعد از پنج دقیقه سیخ های مرغ را بچرخانید و اجازه دهید به مدت پنج تا هفت دقیقه یا تا زمانیکه رنگ آن طلایی شده و ترد شود، در فر بماند.
در کاسه کوچک ، سس گوجه فرنگی و پوست لیمو را با هم مخلوط کرده و همراه با مرغ سرو کنید.