چاشنی ایتالیایی
طرز تهیه چاشنی ایتالیایی
این ادویه از سبزی های خشک و فلفل قرمز درست شده و در سوپر مارکت های کشور ایتالیا فروخته میشود. اگر دسترسی ندارید، می توانید این ادویه را در منزل براحتی و سریع تهیه کنید و از آن در انواع غذاها بخصوص غذاهای فست فودی استفاده نمایید.
مواد لازم برای چاشنی ایتالیایی:
- پودر سیر 1 قاشق
- پودر پیاز 1 قاشق
- شکر 1 قاشق
- پودر پونه کوهی 2 قاشق
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- پودر آویشن 1/4 قاشق چایخوری
- ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
- جعفری خشک 1 قاشق
- نمک 2 قاشق
- سرکه سفید 1/4 فنجان
- روغن کانولا یا کنجد 2/3 فنجان
- آب 2 قاشق
طرز تهیه : برای تهیه این چاشنی باید ابتدا مواد خشک شامل پودر سیر، پودر پیاز، شکر، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و نمک را باهم خوب مخلوط کنید. یک شیشه در دار تمیز بردارید و پودر حاصله را در آن بریزید و محکم ببندید.
در زمان استفاده از چاشنی، سرکه، روغن کانولا و آب را با 2 قاشق سر پر از پودر چاشنی مخلوط کنید و همراه با غذا سرو کنید.
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !