چاشنی ایتالیایی

چاشنی ایتالیایی

طرز تهیه چاشنی ایتالیایی

این ادویه از سبزی های خشک و فلفل قرمز درست شده و در سوپر مارکت های کشور ایتالیا فروخته می‌شود. اگر دسترسی ندارید، می توانید این ادویه را در منزل براحتی و سریع تهیه کنید و از آن در انواع غذاها بخصوص غذاهای فست فودی استفاده نمایید.

مواد لازم برای چاشنی ایتالیایی:

  • پودر سیر 1 قاشق
  • پودر پیاز 1 قاشق
  • شکر 1 قاشق
  • پودر پونه کوهی 2 قاشق
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن 1/4 قاشق چایخوری
  • ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خشک 1 قاشق
  • نمک 2 قاشق
  • سرکه سفید 1/4 فنجان
  • روغن کانولا یا کنجد 2/3 فنجان
  • آب 2 قاشق

طرز تهیه : برای تهیه این چاشنی باید ابتدا مواد خشک شامل پودر سیر، پودر پیاز، شکر، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و نمک را باهم خوب مخلوط کنید.  یک شیشه در دار تمیز بردارید و پودر حاصله را در آن بریزید و محکم ببندید.

در زمان استفاده از چاشنی، سرکه، روغن کانولا و آب را با 2 قاشق سر پر از پودر چاشنی مخلوط کنید و همراه با غذا سرو کنید.

چاشنی ایتالیایی

چاشنی ایتالیایی

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *