روز جهانی پای کدو تنبل/ 25 دسامبر

پای کدو تنبل یک دسر شیرین سنتی آمریکای شمالی است که در طول پاییز و اوایل زمستان خورده می شود ، خصوصاً برای شکرگذاری و کریسمس. کدو تنبل نمادی از زمان برداشت است و در هالووین نیز به نمایش گذاشته می شود.

این پای شامل یک کاستارد مبتنی بر کدو تنبل است ، از رنگ نارنجی تا قهوه ای ، که پوسته پایینی آن پخته میشود ، تشکیل می شود. این پای معمولاً با جوز هندی ، دارچین ، میخک و زنجبیل طعم دار می شود. این پای  یک محصول فصلی است که در نانوایی ها و فروشگاه های مواد غذایی موجود است ، هرچند که در طول سال نیز می توان آن را یافت.

25 دسامبر روز جهانی پای کدو تنبل