روز مخلوط شیر و تخم مرغ / 24 دسامبر

نوشیدنی “شیر تخم مرغ” به طور سنتی با شیر ، خامه ، شکر ، سفیده و زرده تخم مرغ تهیه می شود که به آن بافتی نرم می دهد.

در برخی از مواقع نوشیدنی هایی مانند برندی، عرق نیشکر، ویسکی یا بوربُن به نوشیدنی اضافه می شود.

 

در سراسر کانادا و ایالات متحده ، نوشیدنی شیر و تخم مرغ به طور سنتی در طول فصل کریسمس ، از اواخر نوامبر تا پایان فصل تعطیلات مصرف میشود. مخلوط تخم مرغ و شیر همچنین محبوبیت خود را در استرالیا بدست آورده است. و  از دهه 1900 در ونزوئلا و ترینیداد ساخته شده و مصرف می شود. همچنین به عنوان نوشیدنی مخصوص کریسمس در طی این مدت در فروشگاه های مواد غذایی در این کشورها فروخته می شود.

 

مخلوط شیر و تخم مرغ همچنین با استفاده از شیر ، تخم مرغ ، شکر و طعم دهنده های خانگی مانند دارچین یا جوز هندی سرو می شود. در حالی که این نوشیدنی اغلب سرد است ، اما در بعضی موارد گرم  سرو می شود ، مخصوصاً در روزهای سرد.

نوشیدنی شیر تخم مرغ