سس رانچ

سس سفید رانچ

سس سفید رانچ

برای  تهیه سس محبوب رانچ دستورالعملهای مختلفی وجود دارد. در این دستور ما از سیر و گیاهان تازه اسفاده کرده ایم که طعم دلچسب تری به سس می دهند.

مواد لازم برای تهیه یک پیمانه سس رانچ:

1/2 پیمانه سس مایونز
1/2 پیمانه کره نرم شده
1 عدد سیر، پوست کنده
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
1/8 قاشق چای خوری نمک دریایی خوب ، به علاوه نمک اضافی برای طعم دادن
1/2 قاشق چایخوری خردل خشک
2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده (ریز خرد شده)
1 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده
1 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه

طرز تهیه سس رانچ :

در یک کاسه کوچک ، سس مایونز و کره را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سیر و  یک قاشق غذاخوری پیاز و نمک را روی تخته گوشت قرار داده، با استفاده از یک چاقوی سنگین بزرگ آنها را له کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. (ابتدا سیر و پیاز را ریز خرد کنید و سپس از قسمت پهن چاقو برای له کردن استفاده کنید.) مخلوط خمیری پیاز و سیر و خردل خشک را به مخلوط  سس و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.  دو قاشق غذاخوری پیاز ، جعفری ، شوید و فلفل سیاه تازه را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.  در صورت لزوم  نمک  به سس اضافه کنید.

این سس را تا یک هفته می توانید در یخچال نگهداری کنید.

 

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *