سس سفید رانچ
سس سفید رانچ
برای تهیه سس محبوب رانچ دستورالعملهای مختلفی وجود دارد. در این دستور ما از سیر و گیاهان تازه اسفاده کرده ایم که طعم دلچسب تری به سس می دهند.
مواد لازم برای تهیه یک پیمانه سس رانچ:
1/2 پیمانه سس مایونز
1/2 پیمانه کره نرم شده
1 عدد سیر، پوست کنده
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
1/8 قاشق چای خوری نمک دریایی خوب ، به علاوه نمک اضافی برای طعم دادن
1/2 قاشق چایخوری خردل خشک
2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده (ریز خرد شده)
1 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده
1 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه
طرز تهیه سس رانچ :
در یک کاسه کوچک ، سس مایونز و کره را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سیر و یک قاشق غذاخوری پیاز و نمک را روی تخته گوشت قرار داده، با استفاده از یک چاقوی سنگین بزرگ آنها را له کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. (ابتدا سیر و پیاز را ریز خرد کنید و سپس از قسمت پهن چاقو برای له کردن استفاده کنید.) مخلوط خمیری پیاز و سیر و خردل خشک را به مخلوط سس و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. دو قاشق غذاخوری پیاز ، جعفری ، شوید و فلفل سیاه تازه را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. در صورت لزوم نمک به سس اضافه کنید.
این سس را تا یک هفته می توانید در یخچال نگهداری کنید.
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !