روز جهانی خامه فرم گرفته / 5 ژانویه

به طور خلاصه  خامه زده شده نوعی خامه است که توسط یک همزن یا میکسر “زده” می شود تا اینکه سفت شده و فرم بگیرد.

برای رسیدن به بهترین نتیجه ،  از خامه ای که حاوی بیشتر از 35٪ چربی باشد، استفاده میشود. روند ایجاد خامه زده شده، ساده است که شامل یک همزن دستی یا همزن مکانیکی با میکسر سرعت بالا است.

در حالی که برخی افراد طعم ساده خامه فرم گرفته را ترجیح می دهند، برخی دیگر آن را با موادی مانند شکر،وانیل یا شکلات طعم دار می کنند.

امروزه انواع مختلفی از خامه های شیری برای افرادی که به شیر حساسیت دارند نیز وجود دارد که بیشتر آنها به عنوان وگان  به بازار عرضه می شوند.

روز جهانی خامه زده شده