ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز
 ترفند اول: سطح گوشت را با آرد بپوشانید، یکی دو ساعت صبر کنید و سپس گوشت را با آب معمولی بشویید. برای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد کافی است.
 ترفند دوم: مخلوط سرکه و سیر له شده را روی سطح گوشت بمالید، ۳۰ دقیقه صبر کنید، سپس گوشت را با آب بشویید و به روش دلخواه طبخ کنید.
ترفند سوم: برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، قبل از فریز کردن به مدت ۴-۳ ساعت آن را در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده بخوابانید تا مزه‌دار شود، سپس آن را فریز کنید.
ترفند چهارم: آب را با مقداری سرکه سیب مخلوط کرده، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در مخلوط آب و سرکه بریزید. ظرف حاوی گوشت را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرکه در گوشت نفوذ کند و بوی زهم گوشت از بین برود.
برگ بو در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز اثر فوق العاده‌ای دارد، بنابراین هنگام پخت گوشت چند عدد برگ بو به آن اضافه کنید و پس از پخته شدن گوشت، آن‌ها را خارج کنید و دور بریزید.

  • برای مزه‌دار کردن گوشت قرمز بهتر است به جای آبلیمو از کیوی استفاده شود؛ کیوی باعث ترد شدن گوشت قرمز در عرض یکی دو ساعت می‌شود.
  • پیاز و فلفل دلمه‌ای موثرترین سبزیجات در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز هستند.
0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *